Hoe werkt het?

Op deze pagina ziet u de plattegrond van de Brandersfeesten. Deze is verdeeld in een aantal gebieden. Elk van de gebieden kunt u selecteren door erop te klikken. Het betreffende gebied wordt dan vergroot weergegeven, inclusief de grondplaatsen in dat gebied. De grondplaatsen worden weergegeven door de gekleurde stippen. Aan de kleur van de stip ziet u welke grondplaatsen nog beschikbaar zijn. Door op een stip te klikken kunt u nadere informatie van de grondplaats opvragen en als de plek naar wens is dan kunt u deze direct via deze website reserveren. U kunt dan ook gelijk aangeven of u op uw plaats een gratis marktkraam wenst.
  • Dit jaar zijn er voor het eerst overal 4 meter kramen te reserveren. In de broersveld staan nu ook alleen maar grote kramen. 
  • Alle kramen zijn uitsluitend voor 2 dagen te reserveren. Alleen de kramen 201 t/m 236 kunnen voor 1 losse dag gereserveerd worden.
  • Er is geen extra materiaal beschikbaar, Hou hier van te voren rekening mee.

Direct online betalen

U kunt de kosten voor de huur van de grondplaats direct via deze website afrekenen. De daadwerkelijke betaling gebeurt via een beveiligde website van uw eigen bank. Door de betaling direct in orde te maken bent u verzekerd van de plaats op de Brandersmarkt. U ontvangt direct een bevestigingsmail met kraamnummer en factuur.

Betalen via een overschrijving is ook mogelijk, doet u dit dan wel binnen 5 werkdagen anders wordt uw plaats vrijgegeven en kan iemand anders aanspraak maken op de plaats. Voor hulp bij het inschrijven belt u naar : 010-2733087

Deze grondplaats is beschikbaar
Deze grondplaats is beschikbaar (electriciteit beschikbaar)
Deze grondplaats is beschikbaar (inclusief ruimte voor een auto)
Deze grondplaats is beschikbaar (inclusief ruimte voor een auto en electriciteit)
Deze grondplaats is gereserveerd
Deze grondplaats is bezet